

Curs Calificare Bucatar
​
Curs calificare nivel basic
​
5.000 RON (Craiova)
6.000 RON (Bucuresti)
Cursul de calificare in meseria de bucatar dureaza 5 luni si este structurat in 2 module:
Primul modul teoretic se desfasoara o data pe saptamana si are o durata intre 2-4 ore.
Modulul 2, workshopul, reprezinta lectiile in care cursantii sunt implicati direct in prepararea produselor de bucatarie, insusindu-si astfel tehnicile de baza.
De asemenea, dupa incheierea cursului, cursantii recomandati de formatorii nostri pot face practica intr-o bucatarie profesionala alaturi de o echipa profesionista timp de 8 ore/zi, 3zile/saptamana.
La finalul cursului cei care vor absolvi vor primi Diploma de calificare recunoscuta in tarile membre UE. Diploma este eliberata de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.
GENERALITATI CURS:
Norme HACCP
Ustensile si echipamente de bucatarie
Metode de gatire
Legume
Stock-uri, supe, sosurile de baza
Emulsiile
Paste si orez
Peste si crustacee
Preparate din carne