top of page
Cooking

Curs Calificare Bucatar

​

Curs calificare nivel basic

​

5.000 RON (Craiova)

6.000 RON (Bucuresti)

Cursul de calificare in meseria de bucatar dureaza 5 luni si este structurat in 2 module:

Primul modul teoretic se desfasoara o data pe saptamana si are o durata intre 2-4 ore.

Modulul 2, workshopul, reprezinta lectiile in care cursantii sunt implicati direct in prepararea produselor de bucatarie, insusindu-si astfel tehnicile de baza.

De asemenea, dupa incheierea cursului, cursantii recomandati de formatorii nostri pot face practica intr-o bucatarie profesionala alaturi de o echipa profesionista timp de 8 ore/zi, 3zile/saptamana.

La finalul cursului cei care vor absolvi vor primi Diploma de calificare recunoscuta in tarile membre UE. Diploma este eliberata de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.

GENERALITATI CURS:

Norme HACCP

Ustensile si echipamente de bucatarie

Metode de gatire

Legume

Stock-uri, supe, sosurile de baza

Emulsiile

Paste si orez

Peste si crustacee

Preparate din carne

AFLA NOUTATI

Success! Message received.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Str.Brazda lui Novac Nr.77C  Craiova |  contact@hcacademy.ro  |  Tel. 0766 419 201

© 2020 by Hospitality Culinary Academy

bottom of page