top of page
Fruit Cakes

Curs Calificare Cofetar - Patiser

​

Curs calificare nivel basic

​

5.000 RON (Craiova)

6.000 RON (Bucuresti)

Cursul de calificare in meseria de cofetar - patiser dureaza 5 luni si este structurat in 2 module:

Primul modul teoretic se desfasoara o data pe saptamana si are o durata intre 2 - 4 ore. Modulul 2, workshopul, reprezinta lectiile in care cursantii sunt implicati direct in prepararea produselor de cofetarie si patiserie, insusindu-si astfel tehnicile de baza.

Un curs de calificare ce deschide orizonturile si pune bazele meseriei de cofetar-patiser. Toti cursantii sunt luati de la zero, indiferent de experienta dobandita anterior cursului.

De asemenea, dupa incheierea cursului, cursantii recomandati de formatorii nostri pot face practica intr-un laborator de cofetarie profesional alaturi de o echipa profesionista timp de 8 ore/zi, 3zile/saptamana.

La finalul cursului cei care vor absolvi vor primi Diploma de calificare recunoscuta in tarile membre UE. Diploma este eliberata de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale. GENERALITATI CURS:

Norme HACCP

Introducere in bazele cofetariei

Knife Skills

Bezea

Blaturi & creme

Aluaturi

Biscuiti & fursecuri

Macarons

Briose & cupcakes

Pasta de zahar

Cum ne organizam activitatea intr-un laborator propriu de cofetarie.

AFLA NOUTATI

Success! Message received.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Str.Brazda lui Novac Nr.77C  Craiova |  contact@hcacademy.ro  |  Tel. 0766 419 201

© 2020 by Hospitality Culinary Academy

bottom of page