Curs Calificare Cofetar - Patiser
​
Curs calificare nivel basic
​
5.000 RON (Craiova)
6.000 RON (Bucuresti)
Cursul de calificare in meseria de cofetar - patiser dureaza 5 luni si este structurat in 2 module:
Primul modul teoretic se desfasoara o data pe saptamana si are o durata intre 2 - 4 ore. Modulul 2, workshopul, reprezinta lectiile in care cursantii sunt implicati direct in prepararea produselor de cofetarie si patiserie, insusindu-si astfel tehnicile de baza.
Un curs de calificare ce deschide orizonturile si pune bazele meseriei de cofetar-patiser. Toti cursantii sunt luati de la zero, indiferent de experienta dobandita anterior cursului.
De asemenea, dupa incheierea cursului, cursantii recomandati de formatorii nostri pot face practica intr-un laborator de cofetarie profesional alaturi de o echipa profesionista timp de 8 ore/zi, 3zile/saptamana.
La finalul cursului cei care vor absolvi vor primi Diploma de calificare recunoscuta in tarile membre UE. Diploma este eliberata de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale. GENERALITATI CURS:
Norme HACCP
Introducere in bazele cofetariei
Knife Skills
Bezea
Blaturi & creme
Aluaturi
Biscuiti & fursecuri
Macarons
Briose & cupcakes
Pasta de zahar
Cum ne organizam activitatea intr-un laborator propriu de cofetarie.