top of page
Fresh Cakes

Curs intermediar cofetar-patiser
 

Urmatorul pas in a construi o cariera in cofetarie

 

3.500 RON

Pentru a va putea inscrie la acest curs, este nevoie de o diploma de cofetar-patiser acreditata.

Cursul intermediar vine ca un urmator pas in definirea cofetarului din tine.

Daca la cursul de calificare cofetar-patiser ne-am axat mai mult pe insusirea tehnicilor de baza din cofetarie, acum vom lucra mai mult pe diversitatea retetelor si pe un volum crescut de produse de cofetarie.

La ce sa te astepti?

- un total de 10 workshopuri hands-on si demo.

- 4-6 ore/workshop

- kit-ul cofetarului

GENERALITATI CURS:

Tarte dulci si sarate

Razboiul brioselor

Checuri gourmet

Choux heaven

Desertul de restaurant

Aluat dospit dulce: Cozonac

Macarons mania

Introducere in lumea ciocolatei

Entremets ca la Paris

Candy bar

AFLA NOUTATI

Success! Message received.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Str.Brazda lui Novac Nr.77C  Craiova |  contact@hcacademy.ro  |  Tel. 0766 419 201

© 2020 by Hospitality Culinary Academy

bottom of page